Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård


I nya lokaler vid Storängen i Karlskoga hittar du idag Mandel Cykel & Trädgård.
Lennart och Anders flyttade verksamheten dit vintern 2014/15 och den 27 februari 2015 hade de premiär.
- Att flytta hit var väldigt bra för oss. Vi hade växt ur den förra lokalen och den här passade oss perfekt. Här har vi en lättillgänglig lokal där vi kan ha butik och verkstad intill varandra.
​- Plus att själva lokalen är ljus och fräsch så att vi kan visa upp våra produkter på ett helt annat sätt än tidigare säger Lennart.
​Den nya lokalen är cirka hundra kvadratmeter större än den förra men den öppna planlösningen och rymden gör att den känns ännu större. Butiksytan är uppdelad på två avdelningar. En med cykel och en med trädgård. På båda avdelningarna hittar du välkända kvalitetsmärken i olika prisklasser.
- Vi har valt att hålla hög klass på våra produkter. De kanske är lite dyrare än hos andra butiker men i gengäld får du en produkt som håller. Du kan lämna in den här när det är dags för service och vi hjälper alltid till om det skulle dyka upp oväntade problem säger Lennart.
Årets storsäljare är robotgräsklipparen på trädgårdsavdelningen och elcykeln på cykelavdelningen.
- Vi tolkar det som att våra kunder är lite bekväma säger Lennart och skrattar. Att just robotgräsklipparen är en storsäljare förvånar inte. Den är enligt Mandels världens bästa klippare.

- Visst väljer många den för att slippa klippa själv men fler har också kommit på att du får en väldigt fin gräsmatta. Hemligheten är att den klipper så lite åt gången så att det avklippta gräset förmultnar snabbt och blir till gödning för gräsmattan säger Lennart. En bra robotgräsklippare är en god investering.